Politika privatnosti podataka - UKUSNO I ZDRAVO

Pristupanjem na sajt ukusnoizdravo.rs Vi prihvatate i slažete se sa svim uslovima Politike privatnosti. Politika privatnosti se može promeniti odlukama osnivača sajta.

Kako bi Vam na siguran i brz način procesuirali porudžbinu od Vas ćemo zatražiti informacije kako bismo Vas indentifikovali, uveravamo Vas i garantujemo da će ti podaci biti korišćeni uvek u skladu sa Politikom privatnosti.

Prilikom popunjavanja registracionog formulara na sajtu slažete se da Vas administratori sajta kontaktiraju radi:

obrađivanja Vaše porudžbine;
povremenog obaveštavanja o novim proizvodima, popustima i ponudama na sajtu;
slanja poklona.
Pored navedenih informacija takođe prikupljamo, analiziramo i obrađujemo podatke o proizvodima koje naši posetioci traže i kupuju, kao i o stranicama koje posećuju. Te podatke koristimo da bismo poboljšali ponudu i izgled naših stranica, i omogućili Vam jednostavnije korišćenje, sigurniju i udobniju kupovinu.

Prilikom unošenja podataka o platnoj kartici, poverljive informacija se prenose putem javne mreže u zaštićenoj (kriptovanoj) formi upotrebom SSL protokola i PKI sistema, kao trenutno najsavremenije kriptografske tehnologije.

Saglasnost i promena uslova

Korišćenje naših servisa podrazumeva saglasnost korisnika sa navedenim uslovima korišćenja. ukusnoizdravo.rs sajt se obavezuje da će se pridržavati svega navedenog, a sve promene uslova postaju važeće tek nakon objavljivanja na ovoj strani i slanja e-mail obaveštenja svim registrovanim korisnicima.

x

Lost Password