BUKOVAČA NA PIREU OD CELERA - UKUSNO I ZDRAVO

BUKOVAČA NA PIREU OD CELERA

( 0 od 5 )
Loading...
  • 10 mPriprema
  • 20 mKuvanje
  • 30 mSpremno
Odštampaj recept

Pre nekoliko dana sam sebi pripremala ovaj interesantan,ukusan i jako zdrav ručak.Kada sam ga pripremila slikala sam ga i podelila sliku sa Vama na društvenim mrežama,a vi ste me zamolili da napišem recept.Pa evo za sve vas koji ste tražili jedan brz i lak ručak,koji je nešto drugačiji od svih tradicionalnih jela.

Sastojci:

  • Sastojci za pire:
  • Sastojci za bukovaču:

Korak po korak

  • Pire od celera:

    Obarite celer sa krompirom,pa ih uz pomoć miksera umutite zajedno sa bademovim mlekom i belim lukom u prahu.Dodajte soli po ukusu.

  • Bukovača

    Napravite marinadu od meda,maslinovog ulja,soli i malo bibera,pa ostavite pečurke da odstoje par sati u toj marinadi.Nakon toga ih pecite u rerni oko 20 minuta.

  • Serviranje

    Servirajte prvo pire od celera,a preko njega bukovače u marinadi.Kao salatu možete poslužiti zelenu ili iceberg salatu. Prijatno!

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

x

Lost Password