Kada vam se prijede nešto slatko,a nemate vremena,evo jednog recepta baš za takvu priliku.Koristila sam kao glavni sastojak kokosov protein koji se vrlo lako vari i od velikog je značaja za naš imunitet.Podiže energiju ,ubrzava naš metabolizam,deluje antivirusno i antibakterijski.
Priprema:
1. U blenderu pomešajte bananu sa kokosovim proteinom.Dobićete gustu smesu od koje ćete oblikovati kuglice.Ukoliko nisu dovoljno čvrste stavite ih na kratko u frižider da se stegnu.
2. Za to vreme pomešajte rastopljeno kokosovo ulje,med i kakao.Izvadite kuglice iz frižidera i uvaljajte ih u čokoladnu glazuru koju ste pripremili.Ja sam uz kuglice iseckala i jagode i uvaljala ih u ostatak glazure.
3. Pospite čokoladne kuglice i jagode od gore, sitno iseckanim pistaćima i listićima kokosa.
4. Stavite kratko u u zamrzivač da se čokoladna glazura stegne.
Prijatno!