Obarite batat i izgnječite ga.Sačekajte da se ohladi. Urme potopite u vodu na par sati,pa ih očistite i ukoliko imaju tvrdu opnu oljuštite ih. U blenderu pomešajte sastojke za prvu koru. Urme,kakao,šolju lešnika,malo kokosovog ulja. Namesite dobijenu smesu na papir za pečenje,preko stavite još jedan papir za pečenje,pa uz pomoć oklagije rastanjite koru.
Pripremite drugu koru tako što ćete u blenderu pomešati batat,preostalu količinu mlevenog lešnika,kokos,malo stevije i kokosovo ulje. Razvucite što tanje drugu koru izmedju papira za pečenje na isti način kao i prvu.
Stavite obe kore na kratko zajedno sa papirom u frižider. Nakon 20minuta ih izvadite iz frizidera.Odvojite prvu čokoladnu koru od papira ali ostavite papir ispod kore. Zatim odvojite drugu koru od papira i stavite je preko prve kore. Uz pomoć papira na kome leži prva kora pažljivo uvijajte obe kore u rolat. Stavite u frižider da se stegne na kratko.