HLEB OD LANA BEZ GLUTENA,ORAŠASTIH PLODOVA,ŠEĆERA I MLEČNIH PROIZVODA - UKUSNO I ZDRAVO

HLEB OD LANA BEZ GLUTENA,ORAŠASTIH PLODOVA,ŠEĆERA I MLEČNIH PROIZVODA

( 0 od 5 )
Loading...
  • 10 mPriprema
  • 50 mKuvanje
  • 60 mSpremno
Odštampaj recept

Kada imate ispečen ukusan i zdrav hleb ,zaista je lako osmisliti dobar doručak.Uz malo zdravog majoneza,kačkavalja , domaće pršute i zelene salate dobićete izuzetno zdrav doručak u kome ćete uživati.

Od sastojaka se u hlebu koriste namirnice koje su nam svima pristupačne tako da ne morate brinuti o tome. Izuzetno ekonomičan,ukusan i zdrav,ovaj hleb ćete obožavati!

 

Sastojci:

  • Suvi sastojci:
  • Vlažni sastojci:

Korak po korak

  • Prvi korak:

    Zagrejte rernu na 180 stepeni.

  • Drugi korak:

    Umutite jaja i dodajte im sve vlažne sastojke.

  • Treći korak:

    Pomešajte sve suve sastojke.Zatim ih spojite sa vlažnim sastojcima i sve umutite mikserom.Dobićete gustu i lepljivu smesu.

  • Četvrti korak

    Manji kalup za hleb obložite papirom za pečenje.Ukoliko koristite veći kalup duplirajte sve sastojke.Razlite dobijenu smesu u kalup i pecite oko 50 minuta,dok hleb ne zamiriše.

  • Peti korak

    Secite na kriške,a ukoliko pravite veliku količinu ,možete hleb tako isečen čuvati u zamrzivaču i vaditi po potrebi.

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

x

Lost Password