Ove kokos školjke su idealne za sve one koji imaju alergije na hranu ,jer pored toga što ne sadrže gluten,šećer,jaja i mlečne proizvode one su takodje bez orašastih plodova i semenki.
Pomešajte dve kašike meda i dve kašike kokosovog ulja,pa dobijenom smesom napunite kalupe u obliku školjki.Stavite na kratko u frižider da se stegne.
Pomešajte preostalu količinu meda i kokosovog ulja,dodajte im rastopljen kokosov puter i ekstrakt vanile.Potrebno je da svi sastojci u potpunosti budu povezani zato je neophodno otopiti ih na pari.Za to će vam biti potrebno najviše dva minuta.Nakon što ste otopili i sjedinili sve sastojke nalite kalupe do kraja i vratite ih u frižider na kratko da se školjke stegnu.
Pomešajte otopljeno kokosovo ulje i rogač,pa dobijenim čokoladnim prelivom prelite školjke koje ste prethodno izvadili iz kalupa.Po želji pospite od gore krupnu morsku so.