Dezerti, Recepti

Najzdravije čokoladne palačinke bez glutena,šećera i mlečnih proizvoda

Sastojci za testo:

2 jaja
čaša kokosovog ili bademovog mleka
5 kašika tapioka brašna(ili brašna semenki suncokreta)
3 kašike kakaa
pola čaše vode
3 kašike maka kašika maslinovog ulja
malo stevije

Sastojci za fil:

1/3 šolje indijskog oraha
šolja kokosovog mleka
2 kašike kokosovog proteina
stevija

Korak po korak:

Prvi korak: U blenderu pomešajte sve sastojke za testo

Drugi korak: Pripremite fil za palačinke tako što ćete u blenderu pomešati natopljene indijske orahe,kokosovo mleko,kokosov protein i malo stevije

Treći korak: Pecite palačinke na malo ghee maslaca ili na kokosovom ulju

Četvrti korak: Filujte čokoladne palačinke zdravim filom od indijskih oraha