Napravite krem od vanile tako što ćete žumanaca dobro umutiiti sa šećerom i tapioka skrobom.Na ringlu stavite mleko da provri.Kada provri pomerite sa ringle pa dve kašike toplog mleka dodajte u umućena žumanca ,i tu smesu prelite u posudu sa mlekom i vratite na ringlu.Dodajte pred sam kraj vanilin ekstrakt.Smanjite ringlu i sve kuvajte mešajući žicom za mućenje da vam se ne bi napravile grudvice.Na kraju dodajte ghee maslac i sve dobro promešajte.Ostavite da se u potpunosti ohladi.(najbolje preko noći)
Stavite u posudu belanca i so.Krenite polako da mutite mikserom dok ne krene da se pravi pena od belanaca.Zatim dodajte jabukovo sirće povećajte brzinu i mutiite.Zatim krenite da dodajete kašiku po kašiku šećera.Svaki put kad dodate kašiku šećera mutite 5 minuta,pa tako opet sve dok ne potrošite sav šečer.
Nanesite dobijenu smesu na pleh koji ste obložili papirom za pečenje i pecite oko 60 minuta na 140 stepeni.Kada se ispeče ne otvarajte rernu nego ostavite u rerni dok se ne ohladi,barem nekoliko sati ,a najbolje preko cele noći.
Na koru nanesite vanila krem i od gore poredjajte jagode ili voće po želji.