POTAŽ OD BUNDEVE - UKUSNO I ZDRAVO

POTAŽ OD BUNDEVE

( 4 od 5 )
Loading...
  • 10 mPriprema
  • 20 mKuvanje
  • 30 mSpremno
Odštampaj recept

Potaž od bundeve se često sprema u mojoj kuhinji.Zdrav je,preukusan i što je jako bitno lako i brzo se sprema.Za mene još jedna velika prednost je to što ga i deca obožavaju.Ukoliko vaši mališani nisu ljubitelji kuvane hrane,ovo obavezno isprobajte.

Sastojci:

  • 2 srednje tikvice
  • 1 keleraba
  • pola korena celera
  • 2 paštrnjaka
  • 2 peršuna
  • 4 šargarepe
  • ¼ veće bundeve
  • so

Priprema:

Svo povrće očistite,operite, i iseckajtie na sitnije komade.Stavite u veću šerpu i nalite vode u visini povca.Kuvati na tihoj vatri  20 minuta dok povrće ne omekne.Izblendirajte svo povrće i začinite samo sa himalajskom soli.Zbog velike količine povrća dodatni začini vam nisu potrebni.Ovo je količina za veliku šerpu tako da preostalu čorbicu možete čuvati u frižideru i jesti sledećeg dana.

Servirati po želji sa bosiljkom i peršunom.

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

x

Lost Password