Prvo napravite krem od vanile tako što ćete žumanaca dobro umutiiti sa šećerom ,najbolje mikserom.Na ringlu stavite mleko da provri.Kada provri pomerite sa ringle pa dodajte umućena žumanca ,vanilin ekstrakt i dodajte dve kašike tapioka skroba (koje ste prethodno razmutili u malo hladnog mleka).Smanjite ringlu i sve kuvajte mešajući žicom za mućenje da vam se ne bi napravile grudvice.Ostavite vanila krem da se ohladi.
Sameljite kokosov šećer tako da naprivete prah.Pomešajte ga sa tapioka skrobom.Ostavite sa strane.
Stavite u posudu belanca i so.Krenite polako da mutite mikserom dok ne krene da se pravi pena od belanaca.Zatim dodajte jabukovo sirće povećajte brzinu i mutiite.Zatim krenite da dodajete kašiku po kašiku šećera.Svaki put kad dodate kašiku šećera mutite 5 minuta,pa tako opet sve dok ne potrošite sav šečer.
Nanesite dobijenu smesu na pleh koji ste obložili papirom za pečenje i pecite oko 30 minuta na 170 stepeni.Kada se ispeče ne otvarajte rernu nego ostavite u rerni dok se ne ohladi.
Na koru nanesite vanila krem i pažljivo uvite.Po želji dodajte voće po želji.