Uskršnja čokoladna torta bez glutena,šećera,brašna,jaja i mlečnih proizvoda - UKUSNO I ZDRAVO

Uskršnja čokoladna torta bez glutena,šećera,brašna,jaja i mlečnih proizvoda

( 4 od 5 )
Loading...
  • 15 mPriprema
  • 30 mKuvanje
  • 60 mSpremno
Odštampaj recept

Kada vam banane pocrne nemojte ih bacati,iskoristite ih i napravite ovu jednostavnu,a izuzetno ukusnu tortu. S obzirom da je u potpunosti bez glutena,šećera,jaja,brašna i mlečnih proizvoda možete uživati u njoj bez griže savesti.

Sastojci:

  • Sastojci za koru: 
  • Sastojci za fil:

Korak po korak

  • Priprema kore:

    Priprema kore: Sve sastojke za koru pomešajte u multipraktiku i stavite u okrugao pleh da se peče na 180 stepeni oko 30minuta.(Ja sam koristila tri manja okrugla kalupa) Kada se kora ispece bice mekana zato sacekajte da se u potpunosti ohladi(ja sam je preko noci drzala u frizideru) pa presecite po sredini.

  • Priprema fila:

    Potopite semenke suncokreta preko noci u vodi. Sutradan ih ocedite i umutite u multipraktiku sa ostalim sastojcima. Premažite prvu koru filom pa preko stavite drugu koru.Po želji odgore poredjajte omiljeno voće.

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

x

Lost Password